Magazijn

Ons magazijn heeft een ruim bemeten oppervlak waarbij de voorraad van de meeste voorkomende onderdelen gewaarborgd is. Daarnaast kunnen onderdelen snel (binnen 24 uur) beleverd worden door toepassing van nachtlevering vanuit het Pon Logistics te Leusden.

Voor bestelling en/of info kunt u bellen op 072-5713875 of mailen naar magazijn_benthuis@seat.nl.


VOLKSWAGEN GROUP ORIGINELE ONDERDELEN

Onze technici gebruiken waar mogelijk originele Volkswagen Group-onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van bestuurders en hun voertuigen. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als oorspronkelijk gemonteerd in de fabriek waar de auto is geproduceerd.

Naast Volkswagen Group Original Parts voert SEAT Benthuis een uniek assortiment van onderdelen die zijn aangepast aan de behoeften van oudere auto’s: Volkswagen Economy Line. Deze betaalbare aanvulling op ons bestaande assortiment van hoogwaardige onderdelen is speciaal ontworpen voor uw Volkswagen/Skoda/SEAT/Audi van​​​ 5 jaar en ouder.

 


SEAT ORIGINELE ACCESSOIRES

Bent u op zoek naar iets dat de looks of de functionaliteit van uw SEAT verbetert? Wilt u meer uit uw auto halen? Wat uw SEAT ook nodig heeft, wij hebben het. En dat voor een scherpe prijs.

Ontdek hoe u uw SEAT kunt personaliseren. Verander de stijl met originele SEAT-accessoires, zoals spiegelkappen en lichtmetalen velgen of maximaliseer efficiëntie met opslagoplossingen. Bekijk hier onze Originele Accessoires


SEAT ORIGINELE MERCHANDISE

Personaliseer uw dagelijks leven ook met de SEAT-merchandise producten. We hebben het complete assortiment: van telefoonhoesjes tot shirts, paraplu’s en hoeden, onze webshop heeft alles. U kunt net zo atletisch zijn als de SEAT Leon Cupra, zo innovatief als de Arona of zo stijlvol als de Ateca. Bekijk hier onze Originele Merchandise